Account Manager bij Robusta te Genemuiden

Over deze vacature
Wij zijn op zoek naar een gedreven (junior) Account Manager. Ben jij de commerciële persoon met affiniteit voor technische producten, die samen met collega’s wil meewerken aan de ambitieuze groeidoelstellingen van Robusta? Dan komen we graag in contact met jou!

Functie
De Account Manager is werkzaam op de afdeling Sales en rapporteert direct aan de Directeur. Samen met je sales collega’s ben je internationaal verantwoordelijk voor de omzet in de diverse markten waarin Robusta actief is.
Bij de bestaande klanten/partners treed je op als het eerste aanspreekpunt en weet je middels relatiebeheer, en in samenspraak met productontwikkeling, de contacten ook uit te breiden. Daarnaast ben je middels je marktkennis en commerciële vaardigheden in staat de mogelijkheden voor Robusta te vinden bij nieuwe klanten en in nog te ontwikkelen markten.

Kerntaken en verantwoordelijkheden:
• Verantwoordelijk voor de omzetdoelstelling van de verschillende deelmarkten.
• Opbouwen, onderhouden en uitbreiden van samenwerkingen met importeurs, agenten en rechtstreekse klanten in diverse landen en deelmarkten.
• Aanboren van nieuwe markten en doelgroepen.
• Voeren van onderhandelingen over prijzen, leverings- en betalingscondities, kortingen e.d.
• Signaleren, analyseren en concretiseren van klantvragen en nieuwe ontwikkelingen.
• Geven van product technische en commerciële voorlichting over bestaande en nieuwe producten.
• Organiseren en bezoeken van beurzen en tentoonstellingen.
• Volgen van relevante product- en klantontwikkelingen.

Bedrijf
Robusta BV is een familiebedrijf (3e generatie), gespecialiseerd in textielweefsels voor tapijt en industriële toepassingen. Er wordt geweven tapijt en technisch textiel gemaakt met natuurlijke- en synthetische garens. Robusta gaat langdurige samenwerkingsverbanden aan met een breed klantenbestand. De vacature heeft betrekking op het assortiment technische weefsels.

Enkele voorbeelden van technische weefsels bij Robusta zijn:
• Erosiebestendige weefsels voor taluds
• Geweven kunstgras ten behoeve van voetbal, cricket en bowling grasvelden
• Weefsels ten behoeve van de agro sector

Sinds de oprichting in 1960 is de organisatie gevestigd in Genemuiden. De organisatie heeft ongeveer 50 medewerkers in dienst. Robusta begeeft zich op een internationale markt waarbij de wensen van de klant, het gebruik van nieuwe materialen en nieuwe technische toepassingen mogelijkheden bieden voor interessante en innovatieve ontwikkelingen.

Aanbod: goede arbeidsvoorwaarden
Een zelfstandige functie met veel vrijheden en ruimte voor eigen initiatieven. Robusta BV is een gezonde en innovatieve onderneming.

Profiel
• Een afgeronde HBO-opleiding, technisch en/of commercieel, is een pré.
• Affiniteit met technische producten.
• Commerciële ervaring is een pré maar geen must (bijvoorbeeld via praktijkopdrachten/stages)
• Kennis van de Engelse taal, een tweede taal is een pré
• Een zelfstandige, planmatige, georganiseerde manier van werken (resultaatgericht)

Ook schoolverlaters worden verzocht te reageren.

Meer informatie en solliciteren
Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Reinold van Ittersum (controller) 038 3854866 en voor sollicitatie kun je contact opnemen met Stefan Burrekers, (hrm medewerker), 0630750048 of verzenden naar hrm@robusta.nl

Apply for a job

Robusta is always looking for qualified staff. Please find below our current outstanding opportunities, and use the contact form if you wish to apply:
MenWomen

I agree that my data will be processed.

since its funding in 1960, robusta has more than 50 years of experience in weaving. in our modern factory we develop and supply technical woven fabrics to a broad range of end markets world wide. these markets include civil engineering, agriculture, industrial applications, military & defence and the sports industry. we also have a division which produces a broad range of woven carpets and rugs for he residential and contract market.

Menu
CONTACT

Industriestraat 15, 8281 BN Genemuiden The Netherlands +3138 385 4866 sales@robusta.nl

2018 Robusta Privacy Statement